torstai 10. joulukuuta 2015 | 3.00

Joulukuu?



Oho, se on jo joulukuu. Ei vaan yhtään tunnu siltä, koska nytkin ikkunan takana paistaa aurinko ja lumesta ei ole tietoakaan. Olen täällä kaikki sormet ja varpaat ristissä, että Suomessa edes olisi lunta jouluna. Viime talvenakin lunta oli täällä Berliinissä säälittävän vähän (noin kaksi viikkoa yhteensä) ja pakko myöntää, että olisi kiva päästä kunnolla laskettelemaan tai edes pulkkamäkeen! 

Arki menee aika lailla samaa rataa, mitä se on mennyt syyskuusta alkaen. Lauantaina alkaa onneksi viikon mittainen loma, sitten on muutama päivä töitä ja sen jälkeen viikko Suomessa. Töiden ohella oon etsinyt (epätoivoisesti) lahjoja hostperheelle, Suomessa olevalle perheelle ja Piercelle. Ollaan myös otettu tavaksi käydä läheisessä kahvilassa/baarissa torstaisin, jossa pelataan silloin pöytätennistä. Erehdyttiin kerran menemään keskiviikkona ja silloin siellä olikin paritansseja, ei ihan meidän juttu. 

Yritän postailla nyt ennen joulua enemmän. Kävin jo joulumarkkinoillakin Prenzlauer Bergissä, ja siellä oli ihanan jouluinen tunnelma. Jostain syystä ne myös soitti suomalaisia joululauluja ja hämmensi aika paljon. 




2 kommenttia:

  1. mullakin oli torstai se päivä, kun lähdettiin pubiin tietovisailee ja bingoilee. Viikot menee nopeesti kun odottaa jo torstaita ja sitten onkin viikonloppu :D en oo aikaisemmin sulle kommentoinut, mutta pakko mainita että oot ihan mahtava tyyppi ja tsemppiä saksaan sekä pienellä että isolla S-kirjaimella ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. Piristit mun päivää kyl tällä kommentilla. :)

      Poista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä