tiistai 5. tammikuuta 2016 | 7.37

Uusi vuosi




Viikon loma Suomessa tuli ja meni. Huolimatta halustani ottaa viikko rennosti huomasin juoksevani ensin sukulaisillani ja sitten kavereita tapaamassa. Sori te, joita en ehtinyt näkemään. Viikonloppuna oli tarkoitus näyttää Piercelle Helsingin yöelämää, mutta aloittelut kaverin asunnolla ei ollutkaan niin hyvä ajatus tuliaisjuomien kanssa. Kello kaksi yöllä itkin rautatieasemalla sitä, ettei busseja enää kulkenut. Lopulta päästiin junalla perille kotiin ja toivoin uuden vuoden Berliinissä sujuvan rauhallisesti ilman alkoholia (ei toteutunut). Ehdittiin me myös käymään Flamingon Spa:ssa, mikä oli juuri sitä rentoutumista, jota olin kaivannut. 

Uusi vuosi Berliinissä oli kaoottinen. Lähdettiin keskiyöllä klubille, vaikka sitä ei alunperin suunniteltu, ja tapasin uusia ihmisiä, joita tuskin koskaan enää tapaan. Tein uuden vuoden lupauksen koskien alkoholin juomista, joka ainakin vielä tuntuu tosi hyvältä idealta. Kielikurssi alkaa ensiviikolla ja myös yliopistoihin haku lähestyy. Nyt tuntuu, että tämä vuosi huonosta alusta huolimatta tulee olemaan hyvä ja täynnä muutoksia. Viime vuonna hukkasin itseni Berliinin klubien tanssiviin ihmismassoihin. Tänävuonna haluan löytää itseni. 

2 kommenttia:

  1. Tutulta kuulostaa että suomi loma meni ympäriinsä juoksenteluun, toivottavasti ehdit kuitenki vähän ees nauttia! Tsemppiä myös itsensä löytämiseen :) Mun aupair-perhe asuu melko kaukana kaikesta niin en näe muita suomalaisia kovinkaan usein, on ainakin aikaa mietiskellä ja olla itsekseen. Musta onkin pikku hiljaa alkanut tuntua että elämän arvot alkaa selkenemään vaikka tulevaisuudesta ei ookkaan vielä mitään hajua.. Tosi kiva tää sun blogi ja kaikkea hyvää sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti tosi paljon kommentista! :) sun blogi on myöskin tosi kiva!

      Poista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä