lauantai 2. heinäkuuta 2016 | 11.08

Rooftop-baari Neuköllnissä





Eilen illalla lähdettiin poikaystävän kanssa katsastamaan Neuköllnissä sijaitseva rooftop-baari. Paikka oli sellainen hipsterien keskittymä kuin olin ajatellutkin, mutta tunnelmaltaan kuitenkin tosi ihana ja sääkin oli mitä ihanteellisin, vaikka pilvet osin peittikin auringonlaskun. Paikka oli jo kahdeksan aikoihin täynnä ihmisiä ja Berliinissä kun ollaan niin olihan sitten sinne muutama muukin suomalainen eksynyt. Tuntuu, että nykyään ei voi minnekään mennä ilman että törmää toisiin suomalaisiin!

Kun Prenzlauer Bergistä tulee Neuköllniin, niin huomaa sen, miten tietyt alueet Berliinissä on tietynlaisten ihmisten asuttamia. Prenzlauer Berg on lapsiperheelle ihanteellisin alue ja päiväsaikaan joka puolella on lapsia. On sielläkin tietysti omat yöelämä-alueensa, mutta pääosin alue on illemmalla melko rauhallista ja turvallista. Neukölln on tunnettua ulkomaalaisten aluetta - varsinkin muslimit ja muut tummaihoiset asuttavat (tai ainakin viettävät aikaa) tuolla alueella, eikä kyllä voinut olla asiaa huomaamatta.

Neuköllnissä on kuitenkin tosi paljon kivoja baareja, kuten esimerkiksi just tämä rooftop-baari, Klunkerkranich. Paikalla oli joku dj, mutta koska istuttiin ulkona se pari tuntia, niin ei tullut kauheammin kuunneltua minkälaista musiikkia siellä soitettiin. Ehdottomasti pitää mennä tuonne vielä kesän aikana uudestaan ja tsekata Prenzlauer Bergin oma rooftop-baari, missä en myöskään ole käynyt. 



2 kommenttia:

  1. Oi mitkä otokset!♥ Näyttää ihanalta paikalta :)

    ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos. :) Oli kyllä joo tosi ihana ja rento paikka!

      Poista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä