lauantai 30. heinäkuuta 2016 | 8.32

Road trip Euroopassa


Olen elossa, vaikka blogin puolella onkin ollut hiljaista! Tälle hiljaisuudelle on kuitenkin syynsä: saavuin juuri Berliiniin kymmenen päivän mittaiselta road tripiltä Euroopassa. Road tripistä piti puhua oikeasti täällä blogin puolella jo aikaisemmin enemmän, mutta lopulta kuitenkin koin paremmaksi kirjoittaa matkasta vasta sen jälkeen - eli nyt.

Meidän matkaan sisältyi Saksan lisäksi Italia, Slovenia, Sveitsi ja Ranska. Ajettiin autolla Berliinistä Itävallan kautta Italiaan Venetsian lähistölle, jossa sijaitsi meidän leirintä-alue. Siellä vietettiin seitsemän yötä, mutta välissä käytiin esimerkiksi päiväreissulla Sloveniassa ja Venetsiasta tuli nähtyä pääsaaren lisäksi myös Lido. Italiasta ajettiin Sveitsin Luzerniin, jossa vietettiin yksi yö ja sieltä ajettiin seuraavana päivänä Ranskan puolelle Strasbourgiin, missä oltiin myös yksi yö. 

Mielessä on tällä hetkellä niin paljon postausideoita ja kuviakin mulla on kahdella eri muistikortilla. Niiden läpikäymisessä menee varmaan vielä muutama päivä, mutta nyt alkuun tässä muutama kuva Venetsiasta, joka lumosi minut ihan täysin. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä