keskiviikko 28. lokakuuta 2015 | 8.31

Missä olet, kirjoitusinspiraatio?



Jostain syystä blogin kirjoittaminen tuntuu tosi vaikealta. Oon viikon sisällä aloittanut useasti tekstin ja hetken kuluttua aina vain luovuttanut - mikään ei kuulosta kivalta! Oon tehnyt tosi paljon asioita ja kuitenkin tuntuu, ettei mistään voi kirjoittaa.

Pitäisikö kirjoittaa siitä, kun mentiin Piercen kanssa luistelemaan? Siitä on yli vuosi, melkein kaksi, kun viimeksi sain luistimet jalkaani. Se onnellisuuden tunne oli sanoinkuvailematon, koska luistelu oli jotain, mitä tein useasti talven aikana ennen Saksaan tuloa. Täällä ei mulla ole omia luistimia eikä luistelukenttää viiden minuutin kävelymatkan päässä.

Vai pitäisikö kirjoittaa aupair-arjesta? Tunnelmat on sen osalta vähän ristiriitaiset - haluan tehdä kaikkea muuta kuin olla aupair ja siltikin tykkään perheestäni niin kovasti. Vanhempien kanssa tulen niin hyvin toimeen ja oikeasti havahdun välillä siihen, kun host-äitin kanssa nauretaan tai kun puhutaan host-isän kanssa Suomesta, sen työstä, lapsista - ja kaikki tapahtuu saksaksi. Lapsetkin ovat omalla tavallaan ihania, vaikka neljävuotiaan kanssa ongelmia on paljon. Se ei ole vieläkään hyväksynyt mua perheenjäseneksi. On meillä hyviäkin hetkiä, mutta huonoja on liikaa.


Tai ehkä mun pitäisi kirjoittaa lauantain kotibileistä? Tapasin niin paljon uusia ihmisiä ja kaikki suomitytöt oli vaihteeksi paikalla. Illan päätteeksi mentiin vielä clubin sijaan Burger Kingiin yhden suomitytön kanssa, mikä siis tarkoitti sitä, että istuttiin Alexanderplatzilla keskellä yötä syöden hampurilaisia ja ranskalaisia.

Tuntuu niin kuin eläisin jotain väliaikaiselämää. Vuoden päästä kaikki on taas niin toisin ja kaipaan jo niin paljon jotain pysyvää. Opiskelua, muuttoa omaan asuntoon, vanhaan harrastukseen paluuta, jotakin. Ehkä kirjoitankin tulevaisuuden haaveista?



8 kommenttia:

  1. No hö, toivottavasti saat kirjoittamisen pian takaisin hallintaan :( Ja voithan sä tehdä haavepostauksia? Että mitä sitten kun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo, haavepostaukset kuulostaa ihan mun jutulta. :)

      Poista
  2. Mulla on nyt ollut sama ongelma, että en vaan saa hyvää tekstiä aikaiseksi! Julkasin tänään sitten postauksen ilman tekstiä. Mutta sun banneri on kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei toikin on ihan kiva idea tehdä pelkkä kuvapostaus. :) vois ainakin keskittyä yhteen juttuun sen sijaan, että miettisin sekä kuvia että tekstiä.

      Poista
  3. Kivan olonen blogi! Matkailuaiheset kiinnostaa kovasti joten jään innolla seurailemaan. :-)


    18-vuotta / Espanjan Fuengirola
    palmujenmaassa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mäkin tykkään matkailuaiheisista blogeista, nii käyn tarkkailemassa tuon sunkin! :)

      Poista
  4. Ah, ensimmäinen aupairblogi mitä taidan jaksaa lukeakkin.

    http://low-leveladult.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu jee kiva, jos blogi miellyttää aupairiudesta huolimatta! :)

      Poista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä